Sherbimi me i mire i internetit per ju dhe biznesin tuajInternet per te gjithe

Interneti me i shpejte dhe me i sigurte per ju dhe biznesin tuaj.Linje interneti e shpejte

Interneti yne ofron shpejtesi maksimale dhe uptime 100%.Mbeshtetje online

Cdo moment jemi ne dizpozicion tuaj per te dhene asistenceBota afer jush

Filmat me te fundit, eventet sportive me te medha tashme prane jush.Toni-Net prej vitesh eshte partneri me i mire i biznesit tuaj. Eshte prane shtepive tuaja per te ofruar linjen e internetit me te shpejte dhe me te sigurte per te gjithe. Na kontaktoni cdo moment per te marre ofertat me te mira.


– Na kontaktoni: info@toni-net.al

Pse te na zgjidhni
Toni-Net
Interneti si nuk e keni pare ndonjehere.


* Toni-Net me cmimet me te lira ju ofron linjen me te shpejte te internetit. Shkarkoni pa limit, shikoni filma online, evente sportive, seriale cdo moment te dites.

Cilesi maksimale

Interneti yne shperndahet ne cdo zone e qytetit te Kucoves dhe mund te sherbej per familjen tuaj dhe per biznesin tuaj. Cilesi maksimale sherbime nga nje staf profesionist.

Shpejtesi dhe Uptime 100%

Linja jone karakterizohet nga shpejtesia dhe uptime 100%. Ju nuk do te keni asnjehere shkeputje interneti dhe cdo moment do keni mbeshtetjen tone online.

Siguri dhe support

Toni-Net eshte cdo moment ne dizpocionin tuaj per tju foruar support dhe linjen e internetit me te sigurte ne treg..

Support online ! +355 69 58 81 440